Cel mai important eveniment dedicat sectorului de energie hidro din România, organizat de Govnet Conferences sub auspiciile Administrației Naționale „Apele Române”, ale Garzii de Mediu, ale Asociației Române pentru Microhidroenergie, ale CNR-CME, ale ACUE, ale Asociaţiei Furnizorilor de Energie Electrică din România şi ale Asociaţiei Române a Electricienilor va avea loc în 20 Februarie 2014, la hotelul InterContinental din București.

Romanian HydroPower Energy Summit este o conferință internațională, cu o importantă componentă de networking, care își propune să fie un punct de întâlnire între reprezentanți ai autorităților de reglementare în domeniul energiei, marii jucători din industria hidroenergetică din România, cei din ariile de activități adiacente, precum și cei interesați de dezvoltarea acestui sector cu un potențial de creștere ridicat.

Cu participare exclusivă la nivel decizional, Summit-ul urmărește să dezbată actualitatea industriei hidroenergetice, aducând în prim plan aspectele de interes din toate sferele implicate: legislație, finanțare, potențial investițional, astfel încât să-i susțină totodată progresul prin facilitarea de noi parteneriate și oportunități de dezvoltare.

Printre temele care vor fi abordate în timpul conferinței se vor regăsi:

  • Piața hidroenergetică din România – situația curentă și perspective de creștere
  • Barierele legislative actuale în dezvoltarea proiectelor hidroenergetice
  • Taxe – considerații practice și provocări
  • Puncte-cheie în dezvoltarea cu succes a proiectelor hidroenergetice în România
  • Proiecte în evoluție – așteptările investitorilor

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizează informații concentrate pe realitatea economico-politică și pe climatul de afaceri ale României și totodată, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este să fim o sursă reală de informații și de analize specifice din zona de business pentru cei interesați să investească în țara noastră și căutăm să promovăm parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizează evenimente de înalt nivel și conferințe de afaceri. Agenda evenimentului poate fi vizualizată aici: http://govnet.ro/Romanian-HydroPower-Energy-Summit-2014

Pentu detalii suplimentare contactați-ne la:
Adrian Ion
Publisher
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro