Daniela Dărăban

Daniela Dărăban

Daniela Dărăban este Directorul executiv al Federației ACUE din martie 2021 și a lucrat anterior la GSK Pharma România ocupând funcția de Corporate Affairs & Communication Head și membru în Board. Înainte de a se alătura GSK în 2019, Daniela Dărăban a fost, pentru opt ani (2011-2019), Director de Relații Publice și Guvernamentale pentru ExxonMobil Exploration and Production Romania. A lucrat și în sectorul public, ocupând poziția de consilier pentru relații publice și comunicare pentru președintele ANRE (2010), Ministrul Finanțelor (2009); Ministrul Economiei și Energiei (2006-2008). Daniela Dărăban a absolvit Facultatea de Studii Politice și Administrative, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj- Napoca.

Cristina Păun

Cristina Păun

Cristina Păun este Directorul Adjunct al Federației ACUE din iulie 2023, având drept obiectiv principal susținerea planurilor de dezvoltare ale organizației. Cristina a acumulat o experiență de peste 10 ani în consultanță locală și internațională și a dobândit o înțelegere amplă a industriei energetice, cu accent pe cadrul de reglementare și finanțare nerambursabilă la nivel European și național. Anterior, Cristina a fost Director al Departamentului de Reglementare al Ciga Energy. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din București – Facultatea de Relații Economice Internaționale și are un master în Management și Administrație Publică.

Alina Vereha

Alina Vereha

Alina Vereha este PR & Media specialist în cadrul Federației ACUE începând cu luna decembrie 2015. Rolul său principal este acela de gestiona relațiile cu presa, coordonarea și implementarea campaniilor de comunicare, a evenimentelor interne și externe, de a asigura buna comunicare internă cu membrii dar și cu partenerii sociali. De asemenea, reprezintă Confederația Concordia, din care ACUE face parte, în Consiliul Economic și Social începând cu luna ianuarie 2016. Absolventă a Universității București, Facultatea de Litere, Alina Vereha are peste 15 ani experiență în presa economică dedicată sectorului energetic și în organizarea și moderarea conferințelor pe teme de interes pentru mediul de afaceri.

Ionela Cuciureanu

Ionela Cuciureanu

Ionela Cuciureanu este Policy Advisor în cadrul Federației ACUE începând cu luna decembrie 2021. Rolul său principal este acela de a elabora, dezvolta și implementa opinii și documente de poziție, precum și de a-i menține pe membrii ACUE informați cu privire la orice aspecte ce pot apărea în ariile lor de interes. Ionela este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București, iar în prezent urmează un doctorat în domeniul elaborării și sistematizării normative în cadrul Școlii Doctorale Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București.