Facturi Energie

Facturi la energie pe înțelesul tuturor

Facturi Energie

Facturi-Energie.ro oferă detalii și clarificări privind consumul de energie electrică și gaz natural și felul în care acesta se reflectă în facturare.

Autocitiri

Autocitiri.ro duce în prim plan informații relevante despre importanța autocitirii contorului, despre cum se face și despre cum poate avea fiecare consumator o situație clară a propriului consum de energie electrică și gaze naturale.

Autocitiri
Dialog social pentru un județ verde
Dialog social pentru un județ verde POCA

Dialog social pentru un județ verde

Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie a lansat proiectul ”Dialog social pentru un județ verde”. Proiectul își propune să identifice mecanismele eficiente pentru transpunerea dorințelor și nevoilor cetățenilor în formularea și promovarea de politici publice pentru tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon. ACUE implementează acest proiect în județul Ilfov, în perioada 29 august 2022 – 28 august 2023.

Eficiență energetică în case inteligente, clădiri inteligente și rețele inteligente

“Eficiență energetică în case inteligente, clădiri inteligente și rețele inteligente” este un proiect inițiat de ACUE în parteneriat cu Asociația pentru Energie Curată și Combaterea Schimbărilor Climatice și co-finanțat în cadrul Programului de Energie în România – Innovation Norway. În viziunea ACUE, eficienţa energetică înseamnă un consum inteligent al resurselor. Am dezvoltat o platformă de eficiență energetică unde furnizăm cele mai bune soluții care asigură confortul energetic, dar cu un consum mai mic de resurse.

eficient energetic