În urma schimbărilor de management survenite în companiile membre, Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie – ACUE și-a ales o nouă conducere.

Pe data de 9 octombrie 2019, Eric Stab, Președinte Director General ENGIE Romania, a fost ales președinte al federației, iar Ondrej Safar, CEO CEZ România, va ocupa poziția de vicepreședinte. Eric Stab este de 10 ani în România și a prezidat, pe durata a două mandate, Consiliul Investitorilor Străini, în cadrul căruia ocupă în prezent funcția de vicepreşedinte, şi este, de asemenea, membru al Comitetului de Coordonare al Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Membrii Consiliului Director al ACUE au mulțumit lui Frank Hajdinjak pentru întreaga sa activitate la conducerea federației timp de 10 ani, ACUE devenind un partener important, transparent și de încredere pentru autorități în construcția unui cadru legislativ modern pentru sectorul energetic, în spiritul obiectivului organizației de a contribui la asigurarea unui mediu de afaceri predictibil și stabil pentru toți operatorii din piață și de a promova concurența loială.

Mai multe detalii despre structura de conducere a Federației ACUE și despre asociațiile membre se regăsesc pe www.acue.ro