Directorul executiv al ACUE, la evenimentul PROFIT ENERGY.forum

București
03/10/2022

Daniela Dărăban, directorul executiv al ACUE, se numără printre speakerii evenimentului PROFIT ENERGY.forum, alături de oficiali și reprezentanți ai autorităților responsabile în domeniu, lideri ai companiilor active în piețele de energie și specialiști.
Evenimentul aduce în prim plan o serie de întrebări fierbinți generate de criza energetică precum:

  • Care sunt cauzele pentru care prețurile angro la energie electrică au ajuns la nivelurile enorme pe care le vedem în prezent și ce șanse sunt ca acestea să scadă sau măcar să se stabilizeze? Ar trebui modificat designul european al pieței, prin reducerea rolului prețului marginal?
  • Cât de sustenabilă este actuala schemă de plafonare a prețurilor finale la energie pentru consumatori? Poate ea rezista până la primăvară? Cu ce ar putea fi înlocuită?
  • Ce poate și trebuie făcut pentru accelerarea implementării investițiilor în noi capacități de producție de energie electrică, precum și în întărirea rețelelor de transport și distribuție?
  • Va rezista sistemul energetic național la iarnă?

Conferința este organizată cu sprijinul Engie, Romgaz, Transgaz, OMV Petrom, Federației Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE), Premier Energy, Vimetco Alro, Complexul Energetic Oltenia, Tinmar Energy, Hidroelectrica, Nova Power&Gas, Nuclearelectrica și Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG). Evenimentul va avea loc la Hotel JW Marriott, Salon A și va fi transmis LIVE pe PROFIT NEWS TV, www.profit.ro și pe pagina de Facebook Profit.ro

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre eveniment aici:
Eveniment Profit Energy.forum – Provocări în criza energetică -… | PROFIT.ro