Comisia Europeană (CE) va acorda, pentru a doua oară, premii pentru exemple de excelență în educația și formarea profesională (VET) în cadrul Săptămânii europene a competențelor profesionale din perioada 20-24 noiembrie 2017. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 15 septembrie 2017, ora 23.59 CET.

Potrivit unui comunicat de presă al CE, VET Research Award își propune să recompenseze un proiect de cercetare VET remarcabil sau un cercetător individual care a contribuit remarcabil la gândirea inovatoare în educația și formarea profesională, inclusiv educația și formarea profesională inițială și superioară, educația și formarea profesională continuă și învățarea profesională în carieră .

Rețeaua europeană de cercetare în domeniul educației și formării profesionale (European Research Network in Vocational Education and Training - VETNET) a fost desemnată să gestioneze cererea de propuneri și procesul de nominalizare. Aceasta invită cercetătorii și alți profesioniști din domeniul VET să propună un proiect sau o persoană pentru Premiul pentru Cercetarea VET.

Vă invităm să aflați mai multe detalii aici http://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=en&catId=89&newsId=2862&furtherNews=yes

Noutăți