ANRE a lansat astăzi, în dezbatere publică, Proiectul de Ordin pentru aprobarea condițiilor de furnizare a energiei electrice de către furnizorii de ultimă instanță.

Având în vedere liberalizarea pieţei interne de energie electrică pentru clienţii casnici la data de 1 ianuarie 2021, prin Proiectul de Ordin se stabilesc principiile privind formarea prețurilor la clienții casnici și modul de desfășurare a relației dintre furnizorii de ultimă instanță și clienții acestora și de asemenea se instituie un set de măsuri de ordin legislativ cu privire la informarea şi asigurarea furnizării energiei electrice clienţilor casnici aflaţi în prezent în segmentul reglementat al pieţei, în perspectiva eliminării tarifelor reglementate pentru această categorie de clienţi.

Termenul de transmitere a observațiilor este de 30 de zile de la data publicării pe site (23 iulie) a proiectului de ordin.

Vă invităm să consultați documentul aici https://www.anre.ro/ro/energie-electrica/legislatie/documente-de-discutie-ee/proceduri-oper-regl-comerciale/proiect-de-ordin-pentru-aprobarea-conditiilor-de-furnizare-a-energiei-electrice-de-catre-furnizorii-de-ultima-instanta&page=1

 

Noutăți