Companiile care activează în domeniul energetic românesc sunt așteptate să transmită, în perioada 27 septembrie – 25 octombrie, candidaturile pentru ediția a V-a a premiilor energynomics.ro. Câștigătorii vor fi comunicați și sărbătoriți pe 7 decembrie, la Cercul Militar Național, din București. Audiența va fi alcătuită din peste 200 de lideri de vârf ai industriei, precum și decidenți din industriile conexe și din rândul autorităților publice cu atribuții de reglementare și control, arată un comunicat al energynomics.ro. ACUE este partener media al evenimentului.

"Accesul la competiție este liber și gratuit pentru oricare companie care activează în domeniul energetic românesc, indiferent de mărime, sector de activitate sau structură a acționariatului", precizează Gabriel Avăcăriţei, redactor șef al platformei de comunicare pentru energie energynomics.ro, organizatorul competiției lansate în anul 2013. "Pentru a vă înscrie între participanți, pentru a beneficia de o expunere premium și – de ce nu? – pentru a câștiga unul dintre premii, scrieți-ne la office@energynomics.ro", mai spune Gabriel Avăcăriţei.

Calendarul competiției

27 septembrie – 25 octombrie – Colectarea proiectelor candidat

1 noiembrie – Proiectele sunt transmise Juriului. Jurații pot cere informații suplimentare

15 noiembrie – Juriul primește informațiile suplimentare

22 noiembrie – Juriul stabilește proiectele câștigătoare

7 decembrie – Gala de înmânare a premiilor și a statuetelor energynomics.ro Awards 2017

 

"Petrol și gaze, regenerabile, electricitate și termoficare, producători sau distribuitori, furnizori de servicii sau echipamente, tineri și seniori, cu toții sunt bine veniți la Gala energynomics Awards 2017, locul unde recunoaștem și sărbătorim reușita și bunele practici de peste an, în sectorul energetic din România", a declarat Iulian Harpa, director executiv Wing Media Energy Consulting, publisher-ul energynomics.ro.

Pentru detalii despre premii și categorii, vizitați site-ul evenimentului: energynomics Awards 2017.

Pentru selectarea câștigătorilor, jurații vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective

IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu

INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de business inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

Premiile energynomics.ro au rolul de a recunoaște și răsplăti reușita și bunele practici în sectorul energetic din România. Proiectul lansat de energynomics.ro în 2013 își asumă ca rol principal să ofere comunității energetice din România modele de succes, repere aspiraționale și studii de caz din partea unor organizații și personalități excepționale.

Noutăți