Începând din 2019, românii pot deveni prosumatori.

Toate detaliile despre cum puteți deveni prosumatori le puteți afla de la singurul târg din România profilat pe promovarea tehnologiilor energiilor regenerabile RoEnergy România, București, care se va desfășura la Rectorat UPB Splaiul Independenței, 313, în perioada 17-19 aprilie 2019.

De ce să vizitați Târgul RoEnergy ?

1. Alegeți. În primul rând pentru că expoziția vă oferă șansa unică de a putea alege dintre zecile de echipamente și tehnologii puse la dispoziție de către companiile expozante provenind din Germania, Austria, Italia, Polonia, Ungaria și România.

2. Înțelegeți. Timp de 3 zile, inginerii specializați pe panouri  fotovoltaice,  biomasă, pompe de căldură, automatizări și multe alte tehnologii vă vor explica cum vă puteți îmbunătăți radical performanțele energetice ale casei ori firmei dvs.

3. Fructificați. Pentru toți participanții, evenimentul reprezintă un prilej excepțional pentru a vă întâlni cu investitori, autorități, experți, factori de decizie, mediul universitar, etc, la acest început de nouă piață.

ACUE este partener media al expoziției.

Tematica evenimentului acoperă mai multe domenii: solar, fotovoltaic, energie geotermală, biomasă, cogenerare, soluții de încălzire, eficiență energetică, etc.

Parteneri Conferințe RoEnergy: Universitatea Politehnica București, PATRES, energiaTA, AREL, SUNE.

Aflați mai multe detalii aici http://bucuresti.roenergy.eu/

București
Miercuri, 17 Aprilie, 2019 - 10:00 până la Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 14:00