Industry Media Vector, editorul publicației Energy Industry Review, va organiza evenimentul Oil & Gas Tech Exhibition and Conference 2019 - From Field to Market, cu participare internațională, ce va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pe data de 4 iunie 2019.

ACUE este partener media al conferinței.

Desfășurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei, Oil & Gas Tech 2019 este o platformă de comunicare ce se adresează directorilor generali și executivi ce activează în domeniul energiei în România, dar nu numai. Peste 100 de manageri, directori financiari, directori dezvoltare afaceri, vicepreședinți și investitori vor participa la networking și dezbateri informale între specialiști în spatele ușilor închise.

Reunind reprezentanți ai întregului lanț valoric, de la Upstream până la Downstream, inclusiv servicii pentru industria de producere și prelucrare a hidrocarburilor, peste 65% din audiență este compusă din top manageri, înalți oficiali guvernamentali, reprezentanți ai mediului academic, experți și oameni de afaceri.

OGT 2019 se concentrează asupra modalităților de sprijin al operatorilor în vederea reducerii costurilor și a creșterii eficienței.

Evenimentul reprezintă, de asemenea, un loc de întâlnire pentru profesioniștii din industria de petrol și gaze cu scopul de a descoperi împreună soluţii inovatoare tehnice şi economice pentru un viitor sustenabil.

Mai multe detalii aici https://energyindustryreview.com/events/oil-gas-tech-2019/

 

București
Marţi, 4 Iunie, 2019 -
08:30 până la 19:30