Revista Newsweek revine cu cele mai fierbinți subiecte din domeniul energiei, la cea de a doua editie a evenimentului Newsweek Energy Summit 2019.

Importanța acestui subiect este adus în atenția decidenților de prestigioasa revistă pentru că exploatarea resurselor energetice și administrarea lor reprezintă activități strategice și de securitate națională care afectează întreaga populație a țării.

La nivelul Uniunii Europene sunt planificate acțiuni legislative care trebuie transpuse cât mai curând în legislația noastră.

Noua strategie la nivel european ar trebui să contribuie la crearea condițiilor de piață care să stimuleze economisirea mai mare a energiei și a investițiilor cu emisii reduse de carbon, să exploateze o gamă largă de energie regenerabilă centralizată și distribuită, precum și tehnologii-cheie pentru stocarea energiei și pentru electromobile.

ACUE este partener media al evenimentului care va avea loc pe 30 octombrie 2019, începând cu ora 8.30, la hotelul Radisson Blu din București, sala Atlas.

Vă invităm să aflați mai multe detalii aici https://events.newsweek.ro/energy-summit-2019

București
Miercuri, 30 Octombrie, 2019 -
08:30 până la 14:30