Situația favorabilă a pieței petrolului, și anume creșterea prețurilor la petrol (cea mai mare din ultimii trei ani), va contribui la relansarea atât a industriilor din amonte, cât și a celor din zona Mării Negre. România ar putea deveni al treilea producator de gaze naturale din Europa din cauza proiectelor offshore de gaze naturale din Marea Neagra si a recentelor dezvoltări de infrastructură de succes, inclusiv BRUA, Tanap și TurkStream.

Conferința pentru petrol și gaze de la Marea Neagră oferă afacerilor internaționale oportunitatea de a asculta actorii cheie din industrie, care prezintă planurile lor de creștere și oferă profesioniștilor din industrie un loc unde să învețe despre subiecte importante legate de energie care afectează industria petrolului și gazului în jurul Mării Negre.

Silvia Vlasceanu, directorul general al ACUE, va vorbi la evenimentul din 24 octombrie despre provocările legate de liberalizarea pieței gazelor naturale.

A șasea ediție a celui mai mare eveniment dedicat industriei va avea loc la București între 23 și 24 octombrie. Aflați mai multe despre opțiunile de înregistrare de pe site-ul web Oil & Gas -

https://www.globuc.com/blackseaoilgas 

 
București
Marţi, 23 Octombrie, 2018 - 08:00 până la Miercuri, 24 Octombrie, 2018 - 17:00