Cea de-a 39-a ediție a Trofeului Electricianului, cel mai important concurs profesional din domeniu, a început astăzi, la Oradea.

Evenimentul este organizat anul acesta, în perioada 9-13 iulie, de Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), parte a Grupului Electrica. Trofeul Electricianului 2018 reuneşte la start reprezentanţi ai tuturor operatorilor de distribuţie a energiei electrice din România, potrivit unui comunicat al Electrica SA.

Trofeul Electricianului reprezintă un test profesional contra-cronometru şi o excelentă pregătire pentru momentele dificile din activitatea de zi cu zi.

În cadrul fazei naţionale concurează cei mai buni 111 electricieni din toate companiile de distribuţie a energiei electrice, precum şi din cele de întreţinere şi servicii energetice (SDEE Transilvania Nord, SDEE Transilvania Sud, SDEE Muntenia Nord, e-distribuţie, Distribuţie Oltenia, Delgaz Grid și Adrem Invest).

Citiți mai multe aici https://www.electrica.ro/wp-content/uploads/2018/07/Comunicat-Electrica_Trofeul-Electricianului-2018.pdf

Oradea
Marţi, 10 Iulie, 2018 - 10:00 până la Vineri, 13 Iulie, 2018 - 16:00