În perioada 10-11 iulie, Comisia Europeană (CE) va organiza un eveniment de consultare la nivel înalt al părților interesatede strategia pe termen lung a UE pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și pentru construirea unei economii prospere, moderne, curate și competitive.

În martie 2018, liderii UE au cerut Comisiei Europene să prezinte, "până în primul trimestru al anului 2019, o propunere de strategie pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră pe termen lung, în conformitate cu Acordul de la Paris, ținând cont de planurile naționale". Aceasta a urmat unei cereri similare din partea Parlamentului European.

În cadrul pregătirii pentru această propunere, Comisia va organiza un eveniment de două zile, cu participarea părților interesate la Bruxelles, în perioada 10-11 iulie pentru până la 1.000 de participanți, reunind o gamă largă de reprezentanți din domeniul afacerilor, al cercetării și al societății civile.

Aflați mai multe aici:

https://ec.europa.eu/info/news/commission-host-high-level-stakeholder-event-eu-vision-modern-clean-and-competitive-economy-2018-jul-04_en

Bruxelles
Marţi, 10 Iulie, 2018 - 10:15 până la Miercuri, 11 Iulie, 2018 - 15:30