energynomics.ro vă invită joi, pe 21 iunie, de la ora 09:00, la sediul ELCEN din Splaiul Independenței 231, Bucureștila o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Puterea cogenerării – subvenții, tehnologii, modele de business.

Este deja bine-cunoscut faptul că centralele termice în cogenerare permit reduceri importante de costuri și o eficiență energetică îmbunătățită, prin faptul că folosesc materia primă pentru produce nu doar energie electrică, ci și energie termică.

Și totuși, în ciuda acestei înțelegeri concretizate inclusiv în documente programatice la nivel european și național, cu toate schemele de sprijin, capacitățile de generare având la bază cogenerarea nu se dezvoltă pe cât pare a permite piața, nici ca soluție pentru încălzirea centralizată, nici în industrie sau în sectorul horeca.

Aflați mai multe detalii aici http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/puterea-cogenerarii-subventii-tehnologii-modele-de-business-ebc-21-iunie/

București
Joi, 21 Iunie, 2018 -
09:00 până la 13:00