Pe 6-7 iunie, energynomics.ro organizează cel mai important eveniment al verii pentru industria energetică din România: Energy Strategy Summit 2018. A patra ediţie a summitului reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, la Sinaia, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative.

În plus față de edițiile anterioare, organizatorii au pregătit o Cină festivă, programată pe 6 iunie, la Palatul Foișor, pentru o conversație la nivel înalt menită să exploreze tendințele și oportunitățile din regiune în legătură cu viitorul industriei energetice.

Energy Strategy Summit 2018 va reuni peste 30 de vorbitori – înalţi oficiali din Guvern şi din autorităţile de reglementare, manageri de top ai marilor companii, reprezentanţi avizaţi ai asociaţiilor profesionale, experţi români şi străini din mediul academic şi universitar.

Energy Strategy Summit 2018 este organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro, în parteneriat cu reputate organizații ale industriei precum ACUE, AFEER, AIIR-FV, RBSTA, ROPEPCA, RWEA și ARPEE, cu sprijinul BCR, CIS-GAZ, EnergoBit, ING Bank, Lukoil, Nuclearelectrica, Phoenix Contact, Ridgid – Emerson, Romgaz, SAS, Schneider Electric România, Stratum Enclosures, Transelectrica.a
Summit-ul pentru strategie energetică este o reuniune la nivel înalt pentru industria energetică românească și regională, desfăşurată pe parcursul a două zile.

Pe 6 şi 7 iunie, cei mai influenţi factori de decizie din industria energetică românească se vor întâlni în cea mai amplă dezbatere profesională dedicată strategiilor naționale, europene şi corporative, cu sesiuni plenare, workshop-uri sectoriale, prezentări individuale și dezbateri în format masă rotundă.

Cea de-a 4-a ediție a Energy Strategy Summit (6 iunie), completată cu o cină VIP (6 iunie), va aborda temele de maximă actualitate pentru industria energetică din România și din regiune în acest an.

Vor exista 3 sesiuni plenare pentru ca liderii din cele mai dinamice organizații să-și exprime opiniile cu privire la strategiile de investiții, strategiile de integrare și strategiile de transformare.

În cele 3 ateliere paralele, vom analiza cele mai proeminente sectoare ale momentului: O&G – explorare, transport, procesare, Regenerabile – O&M, prosuming, concurență și Orașe inteligente – eficiență energetică, cogenerare.

Aflați mai multe detalii aici http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/energy-strategy-summit-2018/

 

Sinaia
Duminică, 6 Mai, 2018 - 17:00 până la Luni, 7 Mai, 2018 - 18:00