energynomics.ro vă invită miercuri, 7 februarie, de la ora 8:30 am, la sala Regina Maria, Hotel Hilton, în București,  la o nouă  întâlnire informală din acest an pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Securitatea cibernetică în sectorul energetic – riscuri, prevenție, recuperare.

ACUE este partener media al evenimentelor energynomics.ro.

Tehnologiile digitale joacă un rol din ce în ce mai important în infrastructura energetică și sunt utilizate pentru a controla producția de energie, pentru a transmite informații despre consum și pentru a monitoriza cererea. Pornind de la asemenea constatări, Comisia Europeană a lansat în 2017 un set de recomandări pe baza cărora au apărut deja reglementări și obligații care au menirea de a proteja sistemele energetice care oferă servicii esențiale și pentru a proteja datele colectate și administrate în sistemele energetice.

Detalii despre lectori și temele de dezbatere regăsiți aici http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/securitatea-cibernetica-in-sectorul-energetic-riscuri-preventie-recuperare-ebc-7-februarie/

București
Miercuri, 7 Februarie, 2018 -
08:30 până la 13:00