energynomics.ro vă invită marți, pe 29 ianuarie, de la ora 09:00, la Palatul Cesianu Racoviță, din București, la prima întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, din acest an, în seria de conferințe Energy Breakfast Club: IoT în și pentru industria energetică.

Energia este una din industriile cele mai puternic influențate de Internetul Lucrurilor – IoT. De la senzori, pentru monitorizarea temperaturii într-o cameră, până la aplicații complexe care controlează utilizarea energiei într-o clădire întreagă și, la o scară încă și mai largă, la nivelul rețelelor inteligente. De asemenea, tehnologia inovatoare IoT poate oferi companiilor de utilități mult mai mult control asupra operațiunilor, prin îmbunătățirea calității și securității energiei.

Cele mai mari companii globale și câțiva dinamici jucători locali se întrec în a informa și educa utilizatorii finali de energie, pentru a-i implica într-o mai bună înțelegere și valorificare a principalelor tendințe din domeniul energiei: digitalizarea, descentralizarea și factorii perturbatori. 

Aflați mai multe detalii aici: http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/iot-in-si-pentru-industria-energetica-ebc-29-ianuarie-2019/

București
Marţi, 29 Ianuarie, 2019 -
09:00 până la 13:00