energynomics.ro vă invită miercuri, pe 20 februarie, de la ora 09:00, la Palatul Cesianu Racoviță, din București, la încă o întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, din acest an, în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Clădiri vechi I Clădiri noi: abordări inteligente.

Statistica oficială adună circa 15 miliarde de lei anual în lucrări de întreținere și reparații curente. Cu tot declinul din 2018, provocat de restrângerea lucrărilor în construcția de clădiri rezidențiale, volumul activității în construcții noi și reparații capitale depășește 65 de miliarde de lei în fiecare an, din 2008 până astăzi.

Cu toate acestea, România are cel mai vechi fond locativ din Europa, iar studiile arată că peste 84% dintre românii au măcar o problemă cu locuinţa; peste 75% menţionează ca principală cauză vechimea locuinţei şi nevoia acută de reabilitare, renovare şi modernizare.

Fiecare intervenție, fiecare investiție contribuie la îmbunătățirea performanțelor energetice ale clădirii și este un prilej de a adăuga elemente de tehnologie inteligentă în iluminat și calitatea aerului, management energetic, optimizarea comportamentului clădirii însăși (furnizare, monitorizare, raportare, transmise de date securizate, reacție etc). 

Mai multe detalii despre eveniment aici http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/cladiri-vechi-i-cladiri-noi-abordari-inteligente-ebc-20-februarie-2019/

 

București
Miercuri, 20 Februarie, 2019 -
09:00 până la 13:00